Un nou serviciu gratuit de la Retim. Cum vă puteţi debarasa de...

Un nou serviciu gratuit de la Retim. Cum vă puteţi debarasa de ambalajele voluminoase

0
DISTRIBUIȚI

 

masina retim 1

Debarasarea de ambalajele voluminoase nu va mai fi o problemă pentru timişoreni. Retim Ecologic Service lansează un nou serviciu prin care cetăţenii pot beneficia gratuit de ridicarea acestora direct de la domiciliu.

Pentru operaţiuni precum achiziția de mobilier nou sau de electrocasnice, la mutări sau alte operaţiuni, care generează ambalaje ce nu încap în pubele, RETIM Ecologic Service pune la dispoziţia timişorenilor acest nou serviciu.

Preluarea ambalajelor se va face după ce clienţii vor anunţa la numărul de telefon 0256-499.490 (dispecerat).


Compania doreşte astfel să stopeze cazurile în care astfel de ambalaje sunt depozitate direct pe trotuare.

Directorul companiei, Marcel Petrişor, a declarat că „În cadrul acţiunilor pe care RETIM Ecologic Service le întreprinde permanent în ultimii ani lansăm acest nou serviciu care vine în sprijinul timişorenilor. Preluăm ambalaje voluminoase gratuit de la cetăţeni astfel încât să putem facilita colectarea selectivă şi reciclarea, dar să putem totodată evita aglomerarea deşeurilor pe lângă gospodării”.

Deşeurile colectate selectiv sunt reciclate și devin produse noi, economisind astfel materii prime. „Prin colectarea selectivă reducem în același timp volumul de deşeuri eliminate prin depozitare la deponeu. Garantăm astfel un viitor mai bun urmaşilor noştri şi respectăm mediul înconjurător”, transmite compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.