Un șofer de 75 de ani a IZBIT un elev pe trecerea...

Un șofer de 75 de ani a IZBIT un elev pe trecerea de pietoni și l-a abandonat în stradă. Cum și-a explicat fuga

4
DISTRIBUIȚI

ambulanta smurd

Accidentul s-a produs chiar în fața liceului unde băiatul învață. Elevul dorea să traverseze strada de la liceu către zona Intim din Reșița, moment în care șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate și l-a acroșat. Conform resita.ro, imediat după ce s-a produs impactul, bărbatul care se afla la volanul unui autoturism de fabricație germană, și-a continuat drumul. Copilul a fost dus la spital, în timp ce polițiștii au început să caute mașină.

Autoturismul descris de martori a fost găsit parcat pe strada Caransebeșului, totodată fiind identificat și șoferul în vârstă de 75 de ani.


Luat la întrebări despre accident, acesta a recunoscut că l-a lovit pe elev, dar că l-a văzut că s-a ridicat de la pământ și a considerat că trebuie să își continue drumul. Polițiștii au deschis două dosare penale pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Martorii acestui incident sunt șocați de cruzimea de care a dat dovadă bătrânul. Acesta și-a continuat drumul, deși în urmă impactului, băiatul a fos proiectat câțiva metri pe șosea. Din fericire elevul nu a suferit răni grave și este în afară oricărui pericol.

4 COMENTARII

  1. In Timisoara am sesizat politia rutiera despre cazul unui mosneag de 87 de ani care circula pe drumurile publice . L-am vazut cind a lovit un elev , pe o trecere de pietoni. Am sesizat in scris ” organu’ ” si moșu’ tot a continuat sa circule( suferea de un cancer la prostata, operat , tratament cu citostatice). Radpunsul politiei : cind il prindem in trafic , doar atunci vom putea constata ca nu mai are viza medicala si-i vom retine permisu’. Asta nu s-a intimplat iar mosneagu’ lovea gardu’, masinile vecinilor din curte , pomii, copiii… Era-n lumea lui! Traiasca POLITIA ! „Bini”!

  2. De ce e șofer la vârsta in care e orb, senil si mai prost ca in tinerețe? Si de ce nu se tine o evidenta asupra boșorogilor ăstora nenorociti pe care-i cauta moartea acasa si ei se plimba cu masina?

  3. 9 octombrie, in jurul orei 9, pe trecerea de pietoni de pe Take Ionescu, ultima inainte de punctele cardinale (fantana). Doua persoane angajate, deja, pe trecere. Banda 1 incetineste(opreste) banda 2 opreste la cativa cm de piciorul meu, respectiv a franat cand incalcase deja jumatate din zebra. .Venea cu viteza mare, vazuse ca masina din dreapta lui oprise, ne vazuse si pe noi pietonii insa mizase, ca de altfel multi altii, ca vom ALERGA pe zebra ca sa-i eliberam drumul grabitului/ masina W negru /B121 TLE. Vreau sa-i spun public acestui domn ca intre a fi barbat si a apasa pedala de acceleratie este o diferenta colosala. Mai simplu spus, daca accelerezi si sfidezi nu inseamna ca esti barbat.

  4. Nu există prevedere legală până la ce vârstă poți să şofezi. Sau cum și când … in ce condiții trebuie să predai carnetul ??? E dezastru cu această categorie de participanți la trafic . Sunt mulți si sunt o reală problemă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.