Un tânăr de 19 ani a prins un hoț, care lovise și...

Un tânăr de 19 ani a prins un hoț, care lovise și îi furase telefonul mobil unei femei, şi l-a predat poliţiei. Ce va păți atacatorul

0
DISTRIBUIȚI

catuse-la-mainiA dat dovadă de curaj și a intervenit pentru a-l opri pe un infractor în plină stradă. Tânărul a auzit ţipetele disperate ale unei femei care cerea ajutor şi fără să stea pe gănduri a pornit pe urmele adolescentului care a tâlhărit-o. A reuşit să-l ajungă şi să-l imobilizeze apoi l-a predat poliţiei. Incidentul s-a produs pe Aleea Narciselor din Deva, iar femeia tâlhărită le-a povestit poliţiştilor că vorbea la telefonul mobil când un tânăr a lovit-o peste faţă şi i-a smuls aparatul din mînă apoi a fugit.


Hoţul, un adolescent de 14 ani, din judeţul Mureş a ascuns în buzunar telefonul mobil, aparatul fiind găsit de poliţişti după ce le-a fost predat de tânrul care l-a prins. Femeia a primit înapoi telefonul şi a depus plângere pentru tâlhărie împotriva adolescentului.

„Minorul  a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore și va  fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Poliţiştii bănuiesc că adolescentul este autorul mai multor furturi cu acelaşi mod de operare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.