Underland, un nou proiect de promovare a muzicii underground. Va fi din...

Underland, un nou proiect de promovare a muzicii underground. Va fi din nou „deranj” la hală

0
DISTRIBUIȚI

deranj [1024x768]

Cea de-a doua ediţie a petrecerii intitulate „Deranj la Hală” va avea loc vineri, 17 octombrie, de la miezul nopţii, la Halele Fructus. Evenimentul este organizat sub sigla Underland, „un proiect lansat de tineri artişti din Timişoara, care se bazează pe promovarea muzicii underground de calitate în special genurile techouse şi techno.


Deranj înseamnă muzică de cea mai înaltă calitate. La petrecerile Deranj distracţia începe direct cu main, nu există warm up. E distracţie din primul minut al petrecerii“, spun organizatorii acestui eveniment.

Party-ul va beneficia de un back to back realizat de Goe şi Aminu, cei doi urmând să fie acompaniaţi live de către toboşarul Fabricio El Latino. Născut în in data de 4 noiembrie 1986 în Chiclayo – Peru, tobarul a debutat în muzică de la vârsta de patru ani, când a avut prima apariție pe scenă, interpretând percuție afro-peruană. Cu mai mult de 20 de ani de experiență în muzică, percuție şi ritmuri latino-americane, activând în multe trupe, orchestre şi în cadrul mai multor evenimente din America Latină, Fabricio „El Latino” amestecă ritmuri şi percuţie latino live cu cele mai de succes hituri ale momentului.

Distracţia va continua alături de James Braddock, timişoreanul care are release-uri la casele de discuri Shikki Mikki Records din Zurich, Ibiza Music Spania, Ritmikal Records Spania, Bare Craft Music Italia. „Petrecerea va începe la miezul nopţii şi va merge până la opt dimineaţa, când ne vom muta la after la cafeneaua Van Graph, unde vom continua cu muzică bună specifică orelor de dimineaţă“, au mai precizat organizatorii evenimentului. Biletele de intrare pentru acest eveniment costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.