Universitatea de Vest din Timișoara, PREMIATĂ pentru schimburi și proiecte internaționale. Cu...

Universitatea de Vest din Timișoara, PREMIATĂ pentru schimburi și proiecte internaționale. Cu cât a crescut numărul tinerilor străini care studiază la UVT

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Premiu important obținut de Universitatea de Vest din Timișoara, la sfârșitul lunii trecute. Reprezentanții universității timișorene anunță că UVT a primit Premiul de excelență pentru schimburi și proiecte internaționale în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor Edumanager.ro, după ce a obținut un număr ridicat de voturi. La eveniment au fost premiate rezultatele deosebite înregistrate în școlile și universitățile din țară.

“Competiția internațională în care Universitatea de Vest din Timișoara s-a angajat aduce valoare adăugată pentru toți membri săi. Astfel, atragem tineri de peste graniță la specializările noastre, trimitem studenți, profesori și angajați la perfecționare în universități din întreaga lume și obținem fonduri prin numeroase proiecte internaționale.


Premiul de excelență din partea Edumanager confirmă demersurile noastre, alături de clasarea UVT în topul mondial, precum și rezultatele studenților noștri în competiții de renume”, a precizat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Premiul primit de Universitatea de Vest din Timișoara vine în contextul unei dublări, în ultimii doi ani, a numărului de mobilități internaționale de studiu, practică, predare și formare. De asemenea, reprezentanții instituției anunță că au fost inițiate cu succes programe noi de mobilități internaționale, iar Universitatea de Vest a înregistrat o creștere cu 45 % a numărului aplicațiilor cetățenilor străini care aleg universitatea timișoreană ca destinație pentru realizarea studiilor de licență, master sau doctorat.

Anul trecut, Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat în cadrul primei ediții a Galei Edumanager.ro, Premiul de Excelență pentru cea mai modernă platformă IT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.