Vilele nou-nouțe au ajuns la prețul apartamentelor de acum câțiva ani. Cu...

Vilele nou-nouțe au ajuns la prețul apartamentelor de acum câțiva ani. Cu cât poate fi achiziționată o casă în suburbiile Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

La Timișoara au ajuns să se vândă vile la preț de „prima casă”. Dacă la debutul programului Prima Casă, în iunie 2009, în plafonul de 60.000 de euro se încadrau doar apartamentele din blocurile comuniste, fără cine știe ce confort, în toamna lui 2014 cu această sumă pot fi achiziționate vile, nou construite. Oferta este generoasă mai ales în localitățile din apropierea imediată a Timișoarei.

casa-de-vanzare-3-camere-timis-dumbravita-49433700_620x367nc

„În Moșnița Nouă, o unitate locativă tricamerală, de 90 de metri pătrați, este disponibilă spre vânzare în schimbul a 57.000 de euro; locuința a fost construită în 2014, pe un teren de 677 de metri pătrați.


În Dumbrăvița, o locuință cu trei camere, de 84 de metri pătrați utili, aflată momentan în construcție, poate fi achiziționată cu 55.000 de euro; casa este structurată pe parter și etaj, face parte dintr-un ansamblu de vile înșiruite și dispune de o curte proprie de 150 de metri pătrați”, spune Daniel Crainic, reprezentantul celei mai mari agenții imobiliare din România. Oferte similare pot fi găsite și în Giarmata sau Giroc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.