Accident cu trei victime pe șoseaua dintre Timișoara și Lugoj. Cum s-a...

Accident cu trei victime pe șoseaua dintre Timișoara și Lugoj. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Circulație blocată pe raza localității Chizătău din județul Timiș din cauza unui accident rutier care s-a produs în acestă seară. Potrivit reprezentanților din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență „Banat”, un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat sub un TIR.

La fața locului s-au deplasat echipajele de la Ambulanță, polițiștii, dar și un echipaj de descarcerare, deoarece prin apelul făcut la 112 pompierii au fost anunțați că cele trei persoane sunt încarcerate.


„Nu au fost încarcerate, dar au avut nevoie de îngrijiri mediale. Șoferul TIR-ului nu a pățit nimic”, au explicat reprezentanții ISU Banat.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE Conform IPJ Timiș, un Ford care se deplasa pe DN6 dinspre Timișoara spre Lugoj a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR care se deplasa regulamentar din sensul opus. În mașină se aflau trei bărbați care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE 2 Unul dintre răniți, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean Timișoara, având politrumatism cranian, iar ceilalți doi răniți au ajuns la Spitalul Municipal Lugoj.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.