Activitatea primarului Nicolae Robu, subiect de sondaj pe Facebook. Cum au votat...

Activitatea primarului Nicolae Robu, subiect de sondaj pe Facebook. Cum au votat timişorenii şi de ce se ceartă

4
DISTRIBUIȚI

Faptul că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este un mare fan al sondajelor pe Facebook nu mai este un secret pentru nimeni.

De-a lungul celor doi ani de mandat edilul şi-a chestionat prietenii virtuali cu privire la subiecte diverse cu toate că rezultatele sondajelor au fost apoi ţinute secrete. Recent edilul a trecut la un alt nivel, postările sponsorizate pentru a avea o mai mare expunere pe internet.

Dar faptul că nu toţi timişorenii sunt fani ai edilului sau mulţumiţi de activitatea acestuia este la fel de bine cunoscut ca şi pasiunea acestuia pentru Facebook.


Din acest motiv, membrii care activează pe grupul de Facebook numit „Robu trebuie să plece” au iniţiat un sondaj. Timişorenii sunt chemaţi să răspundă dacă oraşul lor s-a schimbat în bine de când Nicolae Robu este primar. Până acum, din păcate pentru edilul timişorean care se laudă că are nu mai puţin de 80% cotă de încredere conform unor sondaje interne, cel mai mulţi repondenţi au bifat „nu”.

După cum era normal la un astfel de subiect, timişorenii au început să se certe între ei. Mărul discordiei îl constituie numărul de kilometri de drumuri refăcute de administraţia Robu. Cei care doresc să voteze sau să citească comentariile savuroase o pot face aici.

 

4 COMENTARII

  1. Nebunie! Da, de cand e d-ul Nicolae Robu, Primar al Timisoarei, s-au facut multe, mai ales in ce priveste o mare parte a infrastucturei orasului (care inca e in curs de reparatie/inbunatatire).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.