Actorul Mircea Albulescu, în continuare internat la Terapie Intensivă, după operația pe...

Actorul Mircea Albulescu, în continuare internat la Terapie Intensivă, după operația pe inimă suferită la Timișoara. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

0
DISTRIBUIȚI

Mircea Albulescu a fost operat, ieri dimineață, de urgență pe inimă de către medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. În timpul intervenției chirurgicale, actorului i-au fost făcute trei bypass-uri pentru că avea leziuni coronariene severe, declara pentru PRESSALERT.ro medicul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă și cel care l-a operat pe Mircea Albulescu. După operație, actorul a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro că îndrăgitul actor se simte bine după operație.


„În această dimineață, pacientul a fost detubat, este conștient, vorbește, este bine. Este internat tot la ATI”, a precizat Alina Lupu.

Actorul Mircea Albulescu a ajuns, marți dimineața, cu un taxi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, după ce a acuzat dureri puternice în piept. De acolo, medicii l-au trimis la Institutul de Boli Cardiovasculare pentru mai multe investigații medicale. Mircea Albulescu a venit la Timișoara cu spectacolul „Bădăranii” al Teatrului Metropolis din București, care se află în turneu prin țară. Spectacolul din orașul de pe Bega s-a jucat luni seara pe scena sălii Capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.