ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne....

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne. Românii pot vota până la ora 21.00. Ce politicieni au votat până acum

0
DISTRIBUIȚI

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne. Românii pot vota până la ora 21.00. MAI: Toate secţiile de votare au fost deschise la timp, scrie mediafax.ro

Potrivit MAI, toate secţiile au fost deschise la timp. Peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne pentru alegerea preşedintelui pentru un mandat de cinci ani, dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursă. Secţiile de votare pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis, duminică, la ora 07.00.


Potrivit MAI, oate secţiile au fost deschise la timp. Peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne pentru alegerea preşedintelui pentru un mandat de cinci ani, dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursă.

UPDATE 09:48 – Dragnea: Am votat româneşte, pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară. Cred că interesul este foarte mare pentru vot. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, dumunică, după ce a votat la Liceul A.D Xenopol din Capitală, că a votat „româneşte”, „pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară” şi a adăugat că „orice bun român este bine să voteze româneşte”. El a mai spus că se aşteaptă la o prezenţă bună la vot.

UPDATE 09:44 – Valeriu Zgonea a votat pentru ”un preşedinte care să îi unească pe români”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.