Ambulanțe moderne pentru bolnavii din Timiș. Câte salvări ajung în județul nostru...

Ambulanțe moderne pentru bolnavii din Timiș. Câte salvări ajung în județul nostru până la sfârșitul anului

1
DISTRIBUIȚI

Serviciul Județean de Ambulanță Timiș primește salvări noi, până la sfârșitul acestui an. Potrivit șefului serviciului, Leonida Iancu, cel mai probabil astăzi, într-un cadru festiv, vor fi distribuite 51 de ambulanțe la nivel național, dintre care două vor ajunge în județul Timiș.

„În total, anul acesta se vor da 140 de ambulanțe la nivel național. Acum, noi primim două ambulanțe de urgență, de tip B, 4×2, care sunt niște ambulanțe bune.


Sunt ambulanțe și mai moderne, tot de tip B, dar varianta 4×4, și cele de tip C, care sunt și cu un echipament superior, fiind destinate medicului de urgență”, a explicat Leonida Iancu.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Timiș crede că, în total, în acest an, județul nostru va primi cinci, șase ambulanțe, dar acestea nu vor fi suficiente pentru a reînnoi tot parcul auto.„Cred că an de an vom mai primi ambulanțe noi, nevoi ar mai fi, dar nu excesive. Probabil că vor mai trebui înlocuite în următorii doi, trei ani 20 de ambulanțe”, a mai precizat Leonida Iancu. Cele mai vechi ambulanțe din județul Timiș sunt din anul 2002.

1 COMENTARIU

  1. Soferi care sa stie sa conduca o ambulanta cand aduc? Ca de taranii astia care se mandresc cu sirenele salvarilor si ne agreseaza zilnic cu hauitul lor , suntem satui. Sau poate noile salvari sa aibe niste sirene mai……domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.