Aproape o mie de tineri au asistat la show-ul live al germanului...

Aproape o mie de tineri au asistat la show-ul live al germanului Jan Blomqvist la Timişoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1171731519">

Vineri noaptea, hala din incinta fabricii Pasmatex din Timişoara s-a transformat într-un decor cât se poate de adecvat pentru o petrecere derulată sub sloganul „pe dos“, care l-a adus în oraşul nostru pe binecunoscutul german Jan Blomqvist. O echipă de studente din cadrul Facultăţii de Arte Plastice din Timişoara a fost răspunzătoare pentru decorul cu nori și efecte de fulger. Evenimentul a fost deschis de Punu, al cărui set a fost savurat aş cum se cuvine de clubberii prezenţi. Invitatul special al nopţii a reuşit să ofere un set live alături de trupa sa, adică Christian Damman la tobe și Felix Lehmann la clape. Succesul lui Jan Blomqvist constă în abilitatea sa de a transmite emoții prin intermediul sunetelor calde și organice. Jan are un stil muzical mai complex, fiind implicat în sfera muzicii de multă vreme. Timp de 7 ani a fost vocalist, basist și compozitor pentru o trupă de rock-grunge din nordul Germaniei. Mutându-se la Berlin, și-a descoperit pasiunea față de sunete electronice și și-a vândut chitara în schimbul unor mixere. Jan și-a creat propriul stil care îl identifică ușor. Încercând să iasă din tiparul monoton al genului techno, şi transpune beat-uri de minimal printr-o atmosferă de concert. Jan Blomqvist, Christian Dammann și Felix Lehmann s-au simțit de minune la Timișoara deoarece concertul live s-a prelungit cu 50% din cât era inițial. La ora 04:30, The Model a reușit să stabilească o adevarată furtună de genuri muzicale electro, încurajând publicul la ultimul dans. Evenimentul la care au participat – conform organizatorilor – aproape o mie de persoane a fost pus la cale de conceptul „l a u n m o m e n t d a t”, care susține evoluția muzicii electronice ca o ramură a artei. În trecut, evenimentele puse la cale de acest brand s-au desfășurat doar în spații culturale, cum ar fi un atelier de sculptură, Bastionul Theresia sau Casa Artelor. Evenimentele au pornit ca mici petreceri private într-un atelier și ulterior au devenit accesibile unui public mai numeros.

1 COMENTARIU

  1. Ati uitat sa puneti niste TAG-uri la articol: cibeizeri, prostimoace, drogopati, nesimpeti, orgoleptici, huliganomism, pedofolism, psiholocrati, flueromanism, fluidocanism… pana la ora 4:30. Dupa aia psihotembelism, aerobasism, monoteism, blagorodism, pociotaism… PS: Asteptam si alte evenimente launmomentdat, care a reusit un haloweeenism pe dos si o secretomanie teribila in al invita, prezenta si ascunde pe blowquist !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.