Au dispărut de acasă, iar familiile le caută disperate. Dacă le-ai văzut,...

Au dispărut de acasă, iar familiile le caută disperate. Dacă le-ai văzut, sună la 112

1
DISTRIBUIȚI

Rudele unei copile de 16 ani sunt disperate pentru că de aproape o săptămână de zile minora nu a mai ajuns acasă. Casandra Lingurar este din Arad și a dispărut de la domiciliu în data de 13 noiembrie, dar nu s-a mai întors până astăzi.

La data dispariției purta o fustă neagră până la genunchi, cizme de culoare maro, colanți albaștri și o bluză de culoare albă. Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 metri, 65 de kilograme, faţă ovală, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

prodea

De asemenea, o femeie de 44 de ani este căutată de șase zile de polițiști.


Cosmina Prodea este din Arad, iar în după-amiaza zilei de 13 noiembrie a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors până astăzi. Când a plecat de la domiciliu aceasta purta o geacă roșie din fâș îmblănită, cu glugă, pantaloni și o pereche de bocanci negri. Aceasta are ochi căprui cu defect de vedere, părul castaniu, ușor ondulat, tuns până la nivelul umerilor. Persoanele care pot oferi informații despre dispărută sunt rugate să anunțe prin apelul unic de urgență 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.