Austriacul Max Manie a adus deep house de duminică la Timişoara GALERIE...

Austriacul Max Manie a adus deep house de duminică la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-242306520">

Sâmbătă noaptea, amatorii de distracţie din Timişoara au avut parte de prezenţa austriacului Max Manie la pupitrul tehnic al clubului Heaven, invitatul special al nopţii reuşind să creeze o atmosferă care a fost savurată pe deplin de clienţii localului.

Max Manie a devenit faimos la începutul anului trecut, odată ce hitul său, „Sunday”, a devenit unul din cele mai mari şlagăre pe ringurile de dans din întreaga lume. Producătorul şi DJ-ul austriac din Viena a luat contact cu muzica în urmă cu şapte ani, iar în vara anului 2012 a debutat alături de Alex Anders, sub numele de Hausmittel, cu piesa „All you need“. E.P-ul său numit „Sunday” are parte de remixuri realizate de Klangkarussell, Klangtherapeuten şi Royal Ruv. O altă piesă de succes a sa a apărut pe compilaţia „about:berlin vol.4“, cu titlul de „Infinite Time”.

Setul său din oraşul nostru a inclus o serie de piese din aşa numitul „deep-house”, cu câteva track-uri pline de melodie, dar şi track-uri eclectice, aflate la graniţa mai multor genuri muzicale înglobate în zilele noastre în ceea ce poartă denumirea generică de muzică electronică. Printre melodiile incluse în programul său s-a numărat şi noul single al austriacului, care poartă numele de „Claudius“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.