Băsescu: Grave deficienţe în procesul electoral, se impun demisiile lui Corlăţean şi...

Băsescu: Grave deficienţe în procesul electoral, se impun demisiile lui Corlăţean şi Stanoevici

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Traian Băsescu susţine că ”au existat grave deficienţe de organizare” a procesului electoral în secţiile de votare din străinătate şi că se impun demisiile ministrului de Externe Titus Corlăţean şi a ministrului delegat Bogdan Stanoevici, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială imediat după încheierea votului la ora 21.00, preşedintele Traian Băsescu a urmărit cu atenţie procesul electoral pentru alegerea preşedintelui României care s-a desfăşurat duminică, 2 noiembrie, atât în ţară, cât şi în străinătate. ”Preşedintele Traian Băsescu constată că au existat grave deficienţe de organizare a procesului electoral în secţiile de votare din străinătate, unde nu s-au asigurat corespunzător materialele necesare şi nici personal suficient.


De asemenea, numărul mic de secţii de votare organizate în străinătate a făcut ca un număr mare de români să nu-şi poată exercita dreptul de vot”, precizează şeful statului.

În plus, ”preşedintele Traian Băsescu constată deficienţe în asigurarea formularelor pentru declaraţiile pe proprie răspundere în numeroase secţii de votare din ţară”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.