Bass Turbat lansează albumul „Lumini în abis”, la Timişoara VIDEO

Bass Turbat lansează albumul „Lumini în abis”, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzici electronice şi hip-hop sunt invitaţi la un eveniment de neratat: lansarea albumului „Lumini în abis” a celor de la Bass Turbat, care va avea loc în 22 noiembrie la clubul El Che.

Unlocka și Hardplay, cei doi membri ai proiectului muzical Bass Turbat, au finalizat albumul după aproape doi ani petrecuți în studio alături de nume sonore ale scenei underground din România și Marea Britanie. Materialul discografic conține 16 piese ce acoperă în totalitate spectrul muzical din seturile Bass Turbat: de la dubstep și trap la liquid drum&bass și neurofunk.


Alături de deja consacratele „Melody”, „Where The Party At” sau „Underground King”, cei care vor participa la evenimentul de lansare vor avea prilejul să descopere câteva colaborări noi cu artiști români, dar și din străinătate. La cererea publicului, albumul include celebra piesă „Roșu închis”, realizată împreună cu Junkyard de la ROA. Cei de la Bass Turbat au susţinut în această primăvară un recital cât se poate de apreciat în oraşul nostru, în cadrul Bass Arena, un party desfăşurat la Hala Fructus în cadrul căruia au mai evoluat Vlad Dobrescu, NotSoCommon DJ, K-Lu şi InterLooP.

Prețul biletului de intrare la lansarea albumului din El Che este zece lei şi include o copie digitală a discului „Lumini în abis” oferit de Bass Turbat via moBuy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.