„Bibliotecă pentru un sat din Banat”, campanie inedită în județul Timiș. Cum...

„Bibliotecă pentru un sat din Banat”, campanie inedită în județul Timiș. Cum poți dona cărți pentru micuții dintr-o localitate timișeană

11
DISTRIBUIȚI

Dacă aveți de gând să faceți curățenie prin rafturile cu cărți, sunteți invitați să faceți o faptă bună și, în loc să aruncați cărțile de care nu mai aveți nevoie, să le donați. Reprezentanții Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Filiala Timiș, au inițiat o campanie inedită, „Bibliotecă pentru un sat din Banat”, și îi invită pe cei doritori să doneze cărți, în vederea înființării unei biblioteci sătești.

„Se caută în special cărți ce pot servi la educarea și formarea unor copii din clasele I – VIII, dar oferta nu trebuie să se limiteze la atât.


Dacă faceți curățenia de toamnă prin rafturile cu învățături, gândiți-vă că sunt copii și adulți care au nevoie de cărțile care v-au ajutat să fiți mai buni și mai înțelepți”, transmit reprezentanții Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei din Timiș.

Campania a început în data de 20 noiembrie și se desfășoară până în 20 ianuarie 2015. Punctul de colectare al cărților este la Timișoara, la Bierhaus, str. E. Ungureanu colț cu str. Gen. E. Grigorescu. Cărțile vor ajunge în localitatea timișeană Foeni.

11 COMENTARII

    • Daca sunteti din Timisoara sau Lugoj, puteti aduce cartile la Bierhaus (str. E Ungureanu, nr. 15) respectiv English PUB (str. 20 Decembrie 1989, nr. 9).

  1. D-na Adriana Mîț, in localitatea Foeni din judetul Timis exista de ani buni o biblioteca destul de bine dotata cu carti beneficiind si de calculatoare prin programul Biblionet. http://www.primariafoenitm.ro/primaria-foeni-tm/educatie.php?id=197 iar din cate stiu eu nu a luat nimeni legatura cu reprezentantii Primariei sa vada daca au intradevar nevoie de carti. Pentru donarea de carti catre Biblioteca Foeni cred ca mai bine luati legatura cu bibliotecarul prin intermediul Primariei Foeni sau pe facebook https://www.facebook.com/biblioteca.foeni?fref=ts . Cred ca informatiile de genul acesta ar trebui verificate mai intai si apoi postate.

    • La inceputl campaniei, voluntarii ANRM TM s-au interesat de situatia de la Foeni. Din fericire aici exista o activitate culturala bine sustinuta si tot ce putem face este sa suplimentam fondul de carte, daca acest lucru este dorit. Momentan ne-am indreptat atentia catre Berini si Uliuc, unde vom infiinta doua biblioteci scolare in luna Februarie. Urmatoarea etapa va fi suplimentarea fondului de carte din Ortisoara. Avem multe carti in stare buna. Asteptam sugestii vis a vis de sate unde am putea sa ducem campania mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.