Britanicul Lee Burridge: „România, niciodată nu mă dezamăgeşti!“ GALERIE FOTO

Britanicul Lee Burridge: „România, niciodată nu mă dezamăgeşti!“ GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-490062323">

Binecunoscutul producător şi DJ Lee Burridge s-a arătat extrem de încântat de publicul de care a vut parte în cadrul petrecerii pe care a susţinut-o în wekend-ul trecut în clubul arădean Moskeea, evenimentul la care au participat şi o serie de timişoreni fiind unul care a avut un succes deosebit. „Arad, a fost distractiv. România, niciodată nu mă dezamăgeşti“, a fost mesajul pe care celebrul britanic l-a postat pe pagina lui de Facebook, după acest party. Invitatul special al evenimentului a fost unul dintre primii DJ de muzica dance din Hong Kong. Construindu-şi constant profilul şi după ce a pus Hong Kong-ul pe harta clubbing-ului, el a devenit un dj internaţional. Odată cu dezvoltarea curentului clubbing în România, Lee Burridge a început să se îndrăgostească de scena muzicii electronice de aici şi a început să ne viziteze tot mai des. Cu timpul, Lee a evoluat şi ca producător, iar în 2010 a lansat, împreună cu Mattew Dekay, piesa „Wongel”.

A avut un imens succes, single-ul având suport din partea unor dj renumiţi ca Sven Väth, Radioslave,Tobi Neumann, Karotte, Dubfire, Tiefschwarz, Reboot, Nick Curly, Butch, Gregor Tresher, Monika Kruse, Simon Baker. Pe parcursul acestui an, Lee Burridge a fost invitat să mixeze în cadrul unor evenimente deosebite, printre care se numără BPM Festival (Mexic), Ultra Music Festival, Coachella Festival, Sunwaves (România), iar de Halloween a fost invitatul special al party-ului All Hallows’ Eve în New York, unde au mai fost prezenţi Monkey Safari, Christian Löffler şi Bedouin. Până la sfârşitul acestui an, DJ-ul va mai mixa în Norvegia, Rusia, Ungaria, Elveţia, urmând ca în noaptea de Revelion să susţină un set în cadrul clubului Verboten din New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.