Care reprezentanţi ai minorităţilor din Banat îl susţin pe Ponta

Care reprezentanţi ai minorităţilor din Banat îl susţin pe Ponta

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-986890034">

Candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale se bucură de susţinerea reprezentanţilor minorităţilor din Banat. Prin intermediul unui comunicat de presă, PSD Timiş a anunţat că la nivel local a avut loc o reuniune a reprezentanţilor PSD, PC, PLR şi UNPR cu parlamentarii minorităţilor.

“Prima prioritate din Proiectul de țară propus românilor de către domnul Victor Ponta este aceea de a consolida unitatea românilor prin încurajarea unui climat de consens, de cooperare și prin dialogul inițiat de Președintele României. Aceasta este o prioritate de prim rang și pentru cetățenii din județul Timiș, din vestul țării, o zonă a României recunoscută pentru multiculturalitate și pentru diversitate etnică, pentru diversitatea socială care îmbogățește comunitățile de aici.

Deputații din județul Timiș ai organizațiilor reprezentative pentru minoritățile etnice, alături de liderii politici din vestul țării, îi îndeamnă pe locuitorii din această zonă să participle la vot și să voteze pentru Victor Ponta, alăturându-se proiectului său de țară, pentru un alt fel de Președinte, care va aduce, cu siguranță, echilibru în societate și respectarea cu demnitate a principiilor democrației, singura opțiune pentru un viitor mai bun și pentru o mare unire a românilor”, se arată în comunicatul PSD.

Semnatarii sunt Slavomir Gvozdenovici, Deputat, Uniunea Sărbilor din România, Niculae Mircovici, Deputat, Uniunea Bulgară din Banat – România, Gheorghe Hleba, Președinte Uniunea Ucrainenilor, Timiș, Ion Marocico, Deputat, Uniunea Ucrainenilor din România, Ion Răducanu, Deputat, Președinte UNPR Timiș, Maria Grapini, Europarlamentar, Președinte PC Timiș, Petru Ehegartner, Senator, Președinte PLR Timiș, Vasile Pupăzan, Președinte PP-DD Timiș, Grigore Trif, Președinte PRM Timiș şi din partea PSD Timiș: Titu Bojin, Președinte al Consiliului Județean Timiș, Președinte PSD Timiș şi Ilie Sârbu, Senator de Timiș

6 COMENTARII

 1. Nu m-as fi asteptat de la Gvozdenovici sa faca asa ceva. Acum multi ani organizam si participam impreuna cu prietenii mei sarbi mitinguri impotriva independentei Kosovo…asa ca ii informez pe conationalii de etnie sarba faptul ca Ponta a acceptat ca in cazul in care va ajunge presedinte sa recunoasca statul Kosovo. Asa ca Gvozdenovici este un tradator mizerabil al cauzei sarbilor. Frati sarbi, nu votati pe Ponta daca vreti ca in continuare Statul Roman sa nu recunoasca independenta Kosovo.

 2. ce ne facem noi tziganii daca vin aici germanii (dom’ giohanes!)
  si ne rade la service
  si ne duce cu bamporu
  si ne fuxx veetoru.
  asa ca draje rrome votatz si voi cu ponta…

 3. Acest GVOZDENOVICI a fost tot timpul un om fals si un jeg care nu a aparat niciodata interesele SARBILOR din ROMNIA,doar interesele lui de infractor le-a urmarit….ar fi cazul sa nee scapam de el si de sleahta pesedista….GVOZDENOVICI PEDERU….

 4. Vasile Pupăzan, Președinte PP-DD Timis ? ATENTIE !!! Vasile Pupăzan NU ESTE PRESEDINTELE PP-DD Timis !!! NU ARE O NUMIRE IN ACEST SENS .DACA A SEMNAT ESTE UZURPARE DE CALITATI OFICIALE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.