Ce a declarat Ovidiu Șandor la PRESSALERT LIVE despre posibilitatea de a...

Ce a declarat Ovidiu Șandor la PRESSALERT LIVE despre posibilitatea de a candida la Primăria Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor a recunoscut, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că nu de puține ori, în ultimii ani, partidele politice au avut „cel puțin anumite tatonări cu mine”. La un moment dat, Ovidiu Șandor era unul din numele vehiculate pentru a intra în cursa pentru Primăria Timișoara din partea PDL, lucru care nu s-a întâmplat.

Ovidiu Șandor a ținut să precizeze că „eu nu mi-am dorit lucrul ăsta. Simt că pot contribui în zona business-ului privat, în zona antreprenorială, acolo mă simt confortabil, acolo îmi simt locul. Nu cred că am ceea ce e necesar pentru un om politic, nu cred că am instinctul acela de animal politic în mine”. Mai mult, antreprenorul timișorean consideră că te poți implica în politică nu doar prin sistemul partidelor politice.


“Trebuie să învățăm că nu trebuie să ne regimentăm în sistemul partidelor ca să putem contribui la discuția politică, fie ea locală, fie ea națională. Cred că trebuie să învățăm să creăm mecanisme. Aș da exemple de mecanisme care au fost încercate în Timișoara. A fost acel consiliu consultativ inițiat de un proiect olandez pe lângă Primăria Timișoara, care a fost un forum destul de interesant și unde cred că am contribuit foarte bine în momentul când s-a pus problema unirii aeroportului de la Arad cu cel din Timișoara”, a explicat Ovidiu Șandor.

Omul de afaceri a mai adăugat că ar fi important ca cetățenii orașului care nu fac parte din niciun partid să poată veni cu sugestii, „să contribuim la problematica orașului, să găsim mecanismele să ne implicăm în ceea ce se întâmplă în orașul nostrum, fără să intrăm în politică”. Întrebat de către moderator, în finalul emisiunii, dacă vom vedea prin oraș, în anii următori, afișe cu el, ca și candidat, chiar și independent, Ovidiu Șandor a precizat că „acest lucru nu se va întâmpla”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.