Concert cu rockerii clujeni de la Vespera, la Timişoara

Concert cu rockerii clujeni de la Vespera, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de rock sunt invitaţi la un recital extraordinar susţinut de formaţia clujeană Vespera, care va avea loc în clubul Taine, în data de 19 noiembrie, de la ora 23.00.

Formaţia a luat naştere în anul 2005, la Cluj-Napoca, şi a susţinut de-a lungul timpului o serie de concerte apreciate în cadrul unor festivaluri ca Peninsula, Artmania, Rock în Parc sau Maximum Rock Festival, alături de nume ca The Who, Lacrimosa, My Dying Bride, Leaves’ Eyes, sau Within Temptation. Formaţia a fost distinsă cu mai multe premii, printre care se numără locul unu la Maximum Rock – Suport pentru Underground în 2008, trofeul Posada Rock Festival în 2012 sau premiul întâi la concursul Rock’N’Iaşi anul trecut.


Tot în anul 2013, solistul Dudu Isabel a reprezentat metalul românesc din Underground, în Mainstream, în cadrul emisiunii „Vocea României”.

Primul lor album, „Desert of the real”, a fost lansat acum trei ani, regăsindu-se în compoziţii o varietate de stiluri muzicale – de la industrial, electro şi hardcore, la oriental şi metal. Componenţa actuală a formaţiei este: Dudu Isabel (voce), Dorin Panduru (chitară şi voce), Johann Hentz (bass), Andrei Călbăjos (clape, synth, samples), Richard Bordea (chitară) şi George Chereji (tobe).

Intrarea la concertul din Timişoara al trupei Vespera este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.