Concert de jazz cu intrarea liberă, alături de germanii de la Cobody,...

Concert de jazz cu intrarea liberă, alături de germanii de la Cobody, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii pasionaţi de jazz şi alte bunătăţuri sunt invitaţi vineri, 7 noiembrie, la un concert extraordinar alături de muzicienii germani care alcătuiesc formaţia Cobody, de la ora 21, la Zai Apres Cafe. Trioul este format din chitaristul și solistul Michael Koschorreck, organistul Jo Bartmes și toboșarul Erwin Ditzner. Cei trei vor aduce publicului atât compoziții proprii, dar și cover-uri după melodii celebre precum „Ain ́t it funky now” de James Brown.

Formaţia a editat la sfârşitul anului trecut E.P-ul „cobody plays lauth” dedicat compozitorului şi pianistului Wolfgang Lauth (1931 -2011) aranjate într-un stil jazz-rock-swing.


Michael Koschorreck este un binecunoscut chitarist din Germania care în ultimii 25 de ani a colaborat cu nume ca Nena, Xavier Naidoo şi Söhne Mannheims, aceasta din urmă fiind o formaţie foarte apreciată în Germania. Jo Bartmes are un proiect electro-jazz numit „Bartmes” şi a colaborat cu DePhazz sau The dynamiters Soul Jazz. Erwin Ditzner are la activ o serie de colaborări şi proiecte. Evenimentul pus la cale de Centrul Cultural German are intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.