Condiţiile pentru ocuparea Incuboxx, votate în CLT. Cine va avea prioritate în...

Condiţiile pentru ocuparea Incuboxx, votate în CLT. Cine va avea prioritate în centrul de incubare pentru IT

0
DISTRIBUIȚI

Şapte luni, aceasta este perioada de timp de care au avut nevoie consilierii locali din Timişoara pentru a stabili regulile în baza cărora vor fi ocupate spaţiile din incinta incubatorului de afaceri Incuboxx.

Clădirea are nu mai puţin de patru etaje care găzduiesc birouri pe o suprafaţă de 6.400 de metri pătraţi. În incinta Incuboxx există spatii pentru receptie, spatii pentru birouri de preincubare şi 28 de spaţii pentru incubare. 24 de încăperi sunt pentru afaceri în curs de consolidare, alte două spaţii sunt birouri “all inclusive”. Din incinta clădirii nu lipsesc spatiile pentru organizarea de evenimente, salile de seminar, de şedinţă, un birou preincubare, spaţii pentru consultanţă şi contabilitate, dar şi spaţii informale precum cantină sau sală de fitness cu duşuri.

Vă reamintim că această clădire a fost realizată în baza unui proiect pe fonduri europene în valoare de patru milioane de euro şi că aici au acces firme de proiectare reţele de calculatoare şi creare de programe informatice specializate, IT, asistenţă tehnică – mentenanţă IT, recuperare date, web-design, înregistrare domenii şi web hosting, securitate IT.

Conform regulilor adoptate de consilieri astăzi pentru spaţiile destinate fazei de incubare vor avea prioritate absolvenții şi profesorii facultăților de profil cu vârsta maximă de 35 de ani.


Pe lângă o firmă deja înfiinţată tinerii mai au nevoie şi de un plan de afaceri prin care să arate că vor avea o afacere viabilă. Firmele aflate în curs de consolidare vor fi găzduite la primele două etaje, în cele 24 de săli special amenjate. La etajele III şi IV, în cele 30 de săli, vor fi găzduite firme aflate în etapa de incubare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.