Consilerul local Flavius Boncea, la PRESSALERT LIVE, despre conducerea primăriei: „Acum se...

Consilerul local Flavius Boncea, la PRESSALERT LIVE, despre conducerea primăriei: „Acum se dau ordine care trebuie îndeplinite şi contează mai puţin legalitatea” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Atac dur la adresa primarului Nicolae Robu, în această seară la PRESSALERT LIVE. Invitat alături de consilierul PNL Simion Moşiu pentru a dezbate zvonurile legate de intenţia PNL Timiş de a-l schimba pe viceprimarul Traian Stoia, consilierul independent Flavius Boncea a atenţionat că în primărie ordinele edilului şef sunt ascultate orbeşte.

„Acum în primărie merg lucrurile altfel decât mergeau înainte. Acum se dau ordine care trebuie îndeplinite şi contează mai puţin legalitatea. În momentul în care cineva vine cu o idee, de exemplu <<mâine plantăm palmieri în Timişoara>>, acea idee se pune în practică nu mai contează ce zice restul lumii sau ce zic timişorenii.


Schimbul de terenuri pentru Acvariu care a fost făcut din dorinţa de a îndeplini o promisiune electorală să dispară Acvariul de acolo, după care i s-a dat o dimensiune de bun public, deschiderea Inelului 1 de circulaţie. Eu cred că circulaţia trebuie îndepărtată de centru”, a spus Boncea.

Acesta a avut şi cuvinte bune pentru edilul Robu şi a spus că „trebuie să dăm cezarului ce e al cezarului şi domnul Robu munceşte pentru a pune în pratică aceste proiecte ale fostei administraţii. Unele au fost depuse, pentru unele există finanţare şi acum se lucrează la finalizarea lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.