Consilierii judeţeni din Timiş, deranjaţi de apa de ploaie. De unde vor...

Consilierii judeţeni din Timiş, deranjaţi de apa de ploaie. De unde vor să o scoată, în frunte cu şeful Bojin

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii judeţeni din Timiş sunt extrem de preocupaţi de… apa de ploaie. La finalul plenului din această săptămână, consilierul PNL Tiberiu Lelescu l-a atenţionat pe şeful CJT Titu Bojin că „pe traseul spre Remetea Mare există două sensuri giratorii unde din două în două zile au loc accidente. Acestea nu sunt marcate şi foarte mulţi oameni care trec pe acolo se trezesc cu maşinile în şanţ”.

După ce a solicitat ferm intervenţia Autorităţii Teritoariale de Ordine Publică, Lelescu şi-a adus aminte de apa de ploaie.


Mai exact, consilierul a menţionat că nu mai puţin de 20% din facturile Aqautim reprezintă apa de ploaie şi că nu este normal ca cetăţenii să achite astfel de costuri. Sătul să audă acuzele lui Lelescu, consilierul PSD Adrian Pau a spus că este normal ca apa să fie plătită câtă vreme apa de ploaie ajunge tot în canalizare, iar mai apoi întreaga cantitate este epurată, fără distincţia în funcţie de provenienţă.

Fiindcă Lelescu nu s-a lăsat şi a spus că în ograda colegului său Gheorghe Falcă de a Arad astfel de costuri nu există, Bojin a promis că va avea o discuţie cu directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, pentru a vedea ce este de făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.