„Copilărie cu drepturi”, campanie inedită în centrele de plasament din Timiș cu...

„Copilărie cu drepturi”, campanie inedită în centrele de plasament din Timiș cu ocazia Zilei Universale a Copiilor

0
DISTRIBUIȚI

Ziua Drepturilor Copiilor este sărbătorită și în centrele de plasament din județul Timiș. Pentru a marca această zi, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a organizat o campanie inedită de promovare a drepturilor copiilor în rândul micuților din centre de ocrotire din județ, dar și un concurs de desen cu tema „Copilărie cu drepturi”. În cadrul campaniei, copiii din centrele de plasament au aflau ce drepturi au din mai multe materiale informative, urmând ca apoi să realizeze desene care să reprezinte unul sau mai multe drepturi ale copilului.


Cei mai creativi micuți vor fi și premiați cu cadouri surpriză și vor primi premii de participare vineri, 21 noiembrie, de la ora 11.00, la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Recaș.

În anul 1954, Adunarea Generală a ONU a recomandat ca toate țările să sărbătorească o Zi Universală a Copiilor, care să fie marcată ca Zi a fraternității și înțelegerii între copiii din întreaga lumea și ca Zi a promovării bunăstării copiilor lumii. Drepturile copilului se regăsesc într-o serie de documente internaționale care definesc drepturile și principiile dezvoltării normale a unui copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.