Cu scor de 42% pentru Iohannis în Timiş, Robu face mișto de...

Cu scor de 42% pentru Iohannis în Timiş, Robu face mișto de şeful PSD Titu Bojin: „În Timişoara, n-aţi câștigat decât la secţiile pușcăriaşilor (ha, ha, ha!)”. UPDATE Vezi replica lui Bojin

1
DISTRIBUIȚI

Rezultatele alegerilor de la scrutinul de ieri nu mai lasă urme de dubii. Victoria candidatului ACL la prezindenţiale, Klaus Iohannis, în judeţul nostru, e confirmată atât de PSD Timiş, ACL Timiş, dar şi de BEJ Timiş.

Primarul Timişoarei, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a postat pe pagina sa de Facebook rezultatele alegerilor de ieri: prezenţă: 51.37%, Iohannis 42.03%, Ponta 29.66%, Macovei 6.19% Udrea 5.95%, Tăriceanu 5.2%.

Fără a pierde ocazia de a face un nou atac la adresa PSD Timiş, Robu anunţă că „noi, ACL = PNL+PDL am câstigat inclusiv în locuri considerate fiefuri psd-iste, ca de exemplu:1.Lugoj -Primar PSD, vicepreşedinte PSD Timiş, ! 2. Jebel -Primar PSD, vicepreşedinte PSD Timiş! 3. Moşnita Nouă -Primar PSD, vicepreşedinte PSD Timiş! 4. Săcălaz -Primar PSD ! 5. Remetea Mare -Primar PSD, localitatea de domiciliu a Preşedintelui CJT, care este în acelaşi timp şi Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin !!!”
La final, Robu îl mustră pe Bojin: „Esti tare, Titule, nici pe consătenii tai, deşi le-ai fost primar -sau poate tocmai de aceea?!- n-ai reuşit să-i convingi! Tare de tot! Cum o sa-ţi creadă, atunci, minciunile, timişorenii?! În Timişoara, n-aţi castigat decat la secţiile puscariaşilor (ha, ha, ha!)!!! După cum in diaspora n-aţi castigat decât în Coreea de Nord!!!”

UPDATE Contactat pentru a oferi o replică la atacul şefului PNL Timiş, Nicolae Robu, şeful PSD Timiş ne-a spus „cel care se numeşte primar ar face bine să se uite atent la ceea ce se întâmplă în Timişoara şi după să vorbească de politică.


Nu l-a votat nimeni pe el, ci pe Iohannis, are hârtia cu cifrele, nu cred că e cazul să se grozăvească el. O mare parte din voturi au fost pe liste suplimentare, studenţi din complex. Ştie bine câte voturi a luat el şi câte am luat eu, aşa că nu e cazul să vorbim degeaba. Domnul primar dacă vrea să se implice pentru binele judeţului să o facă, dacă nu noi nu vom accepta niciodată să fim o enclavă cu numele lui”.

1 COMENTARIU

  1. Titule,
    Esti pe dinafara.
    Minciunile nu mai tin.
    Puscariasii votanti stiu ei ce stiu.
    Remetenii tai iti numara casele………..
    Ale copiilor tai, ale cumnatilor……….
    Asa sa-ti ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.