Danyflor, singura firmă care s-a înscris la licitaţia primăriei pentru gestionarea populaţiei...

Danyflor, singura firmă care s-a înscris la licitaţia primăriei pentru gestionarea populaţiei canine. De ce ar putea fi descalificată

1
DISTRIBUIȚI

Posibile veşti proaste pentru locuitorii urbei de pe Bega. După ce de la finele lunii februarie Primăria Timişoara nu a mai avut contract cu o firmă care să se ocupe de gestionarea populaţiei canine, ieri municipalitatea a organizat sesiunea de depunere a documentaţiei pentru participarea la licitaţie.

Şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, ne-a explicat că există o singura firmă care va participa la licitaţie, însă a spus că momentan nu poate face public numele companiei, din cauza unor clauze de confidenţialitate.

Chiar şi aşa, numele companiei nu este un mister pentru nimeni, întrucât Ionel Puşcaş, şeful Danyflor, compania care a gestionat populaţia canină din urbea de pe Bega în ultimii ani, a declarat în repetate rânduri că va participa şi la noua licitaţie.

Însă veştile nu sunt tocmai bune, pentru că Danyflor ar putea fi descalificată din concurs.


Motivul e unul simplu: compania ar putea să nu mai îndeplinească toate condiţiile necesare după ce, săptămâna trecută, adăpostul de la ieşirea din urbea de pe Bega a fost afectat de un incendiu. Vă reamintim că focul a fost provocat de un scurtcircuit, iar în urma incendiului au murit nu mai puţin de 40 de câini.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.