Descoperire ȘOCANTĂ făcută de anchetatori în locuinţele traficanţilor de obiecte de patrimoniu...

Descoperire ȘOCANTĂ făcută de anchetatori în locuinţele traficanţilor de obiecte de patrimoniu UPDATE Explicația halucinantă a unuia dintre suspecți

0
DISTRIBUIȚI

Percheziții cu rezultate șocante, dimineața aceasta la Timișoara. Polițiștii din Caraș Severin, alături de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au descins în mai multe locații din orașul de pe Bega și din județul vecin. Este vorba de un dosar privind hoții de obiecte de patrimoniu. 

Surse din cadrul anchetei susțin că ancheta are legătură și cu celelalte descinderi care au avut loc lunile trecute, și care au vizat inclusiv angajați ai Muzeului Banatului din Timișoara.

Anchetatorii au fost șocați când la una dintre locații s-a descoperit o cantitate impresionantă de oase de animale preistorice.

UPDATE Adrian Mihai Floria, unul dintre cei percheziționați azi dimineață, susține că are fosilele din donații primite din Germania.


 ”Sunt toate donații, din Germania, cu ele urma să deschidem un muzeu, dacă beneficiam de sprijinul primăriei și al consiliului județean. Nu au găsit nimic la percheziții. Doar minerale și fosilele marine pe care le-am primit din Germania”, a declarat Floria.

Anchetatorii suspectează că fosilele preistorice ar proveni din recoltări și achiziții ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.