Discuţii pe marginea înlocuirii vicepreşedinţilor CJT, în plenul de astăzi. Pentru când...

Discuţii pe marginea înlocuirii vicepreşedinţilor CJT, în plenul de astăzi. Pentru când a fost amânată schimbarea

2
DISTRIBUIȚI

Marile planuri ale PNL privind schimbarea majorităţii din Consiliul Judeţean Timiş au fost amânate pentru luna decembrie. Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, consilierul independent Marcel Mihoc declara că PNL, împreună cu independenţii din CJT (Traian Stancu, Marina Radu, Dorel Demea şi Petru Juravle) vor încerca schimbarea celor doi vicepreşedinţi ai CJT, psedediştii Călin Dobra şi Florin Zanfir. Locul acesta ar urma să fie luat de liberalul Marian Vasile şi independentul Marcel Mihoc, care pe vremea când a fost membru PSD Timiş a ratat nominalizatea la funcţia de vicepreşedinte al CJT, pierzând în faţa lui Dobra.

Discutând pe marginea unei


La şcoala politică a cărui partid vrea să meargă Titu Bojin pentru a lua lecţii" href="http://www.pressalert.ro/2014/11/o-noua-cearta-plenul-cjt-la-scoala-politica-caruia-partid-vrea-sa-mearga-titu-bojin-pentru-lua-lectii/" target="_blank">împuterniciri pentru a semna acte ale CJT
, Marian Vasile şi şeful CJT Titu Bojin au vorbit evaziv şi despre schimabrea preconizată.

„Înțeleg că urmează două – trei ședințe de plen și s-ar putea să mai urmeze și o altă ședință convocată de o treime din consilieri”, a atenţionat Vasile. Bojin a fost lipsit de reacţie, continuând cu preocuparea pentru planificarea programului şedinţelor din decembrie, atunci când în urbea de pe Bega se vor celebra 25 de ani de la Revoluţie.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Cati disperati dupa functii mai sunt astazi in pnl??? mcv este seful tuturor disperatilor dupa functii! in decembrie vine mosul cu ciocolata pentru copii cuminti, si cu 10 nuiele pentru copii violenti (sau eventual un papion cu picatele!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.