DJ Sean Norvis: „Nu ştiu note sau game. Fac muzică după ureche“....

DJ Sean Norvis: „Nu ştiu note sau game. Fac muzică după ureche“. Ce rol are bomba sexy Bianca Jurcă în proiectele sale

5
DISTRIBUIȚI

sean2 [1024x768]

Producătorul şi DJ-ul timişorean Sean Norvis are la activ , la cei 29 de ani ai săi,  peste 70 de compoziţii proprii şi o sumedenie de cluburi unde a mixat. Melodiile sale au fost incluse în peste 20 de compilaţii apărute în străinătate, iar următorul său single are parte de un videoclip filmat în această vară, în care apare bomba sexy Bianca Jurcă. „Muzica m-a pasionat demult, ascultam casete cu compilaţiile Dream Dance acum vreo 15 ani. Pe vremea aceea nimeni nu înţelegea muzica asta. Primul club în care am mixat a fost Maximus, în Piaţa Unirii. După care am ajuns în Bordeaux, iar acum cinci ani am ajuns la Sun Beach. Îmi place muzica balearic trance, iar producătorul meu preferat este Roger Shah De produs muzică m-am apucat singur, studiind tutoriale. Nu ştiu note sau game. Fac muzică după ureche. Ceea ce pun eu este deep house puţin mai feelingos. Astăzi când zici deep house toată lumea înţelege Karmon sau Purple Disco Machine. Sau Biniak“, spune timişoreanul care alături de Seepryan e implicat în mai multe proiecte muzicale.

Primul său videoclip la piesa Nasty Gurl a fost filmat în clubul Youtopia şi susţine că adevărata sa consacrare a venit în momentul când una din piesele sale a fost semnată de celebra casă de discuri Armada Records. „Melodiile mele au părut pe diverse compilaţii, pe Cafe Del Mar sau Ibiza Essentials. Am câştigat bani din vânzări, din streaming-uri pe net. Adevăratul meu boom a fost atunci când am fost acceptat de Armada cu două piese“, spune timişoreanul care a mixat şi în cluburi din Bucureşti, Arad sau Sibiu.

sean1 [1024x768]

Eu pun cheia sol, iar el pune notele

În ceea ce priveşte scena de DJ de la noi, Sean Norvis este deranjat de tinerii care merg pe gratis să pună muzică.


„Sunt foarte mulţi DJ în Timişoara. Apreciez DJ-eii vechi care cunosc muzica şi care îşi fac temele. Îmi plac Krystyano, Eless sau VJ Benito. În schimb nu-mi plac DJ-eii tineri care merg să pună muzică pe gratis la petreceri. Cum ar fi DJ Stafie. Denotă lipsă de profesionalism“, spune acesta. Printre piesele pe care le-a realizat se numără şi un remix pentru o melodie de Alex Mica, iar pentru viitorul apropiat pregăteşte lansarea unei piese care beneficiează de un videoclip în care apare Bianca Jurcă.

„Colaborez cu SeePryan, pe care lumea nu-l ştie. El e omul din umbră. Eu pun cheia sol, iar el pune notele. Colaborez şi cu Dennis Hertz şi voi mai avea o piesă în decembrie cu Alex Mica. Am filmat şi un videoclip în care apare Bianca Jurcă. Suntem prieteni de vreo doi ani şi ceva şi s-a oferit să mă ajute. Piesa se numeşte Beautiful Love. Încă nu ştiu exact la ce label străin va apărea. Poate Black Hole Music sau Sony Music. Videoclipul e gata deja de astă vară şi am pus pe net un preview de 40 de secunde al piesei“, spune timişoreanul care consideră că un bun DJ trebuie să stăpânească atât tehnica mixajului, cât şi arta de a alege piesele potrivite, pentru realizarea unui set savuros.

Chiar dacă mulţi DJ timişoreni se plâng că în branşa aceasta există o râcă de zile mari, Sean susţine că nu are diferende cu ceilalţi confraţi de breaslă. „Mă înţeleg cu DJ-eii din Timişoara. Cu toate că uneori ar putea ţine cont că şi eu sunt din Timişoara şi ar putea să mă susţină, cu piesele mele. Există râcă în branşa asta dar eu nu am probleme cu nimeni. Un sfat pentru DJ-eii tineri ar fi să se documenteze mai mult înainte de a se ocupa cu treaba asta. Să aibe un playlist mai bogat, nu doar Biniak şi Karmon. Să-şi cumpere piesele. Pe de altă parte, cred că un DJ ar trebui să fie lăsat să-şi facă treaba. În momentul când un patron cheamă un DJ ar trebui să-l lase să-şi facă meseria“, spune el. În ceea ce priveşte viitorul, timişoreanul îşi doreşte să călătorească cât mai mult. „Vreau să îmi deschid o casă de discuri şi poate să fac şi o agenţie de booking. Îmi doresc să călătoresc şi să pun muzică în locuri noi. Mă visez punând muzică la festivalul Tommorowland, cred că mi-ar fi de ajuns şi la o scenă mică. Sau poate la Amsterdam Dance Event. Sau , de ce nu, în Ibiza“, spune Sean Norvis.

 

5 COMENTARII

    • Deep house feelingos o da :)) mai baiatule da de ce tie ciuda pe aia ce pun moca?Intradevar fut piata,dar tu poti iesi in evidenta prin stilul/technica/selectia ta de piese..oo dar stai pui aceeasi mizerie de muzica ca si ei si produci „dupa ureche”.Ba manelistule chiar si muzica electronica se produce in mica mare masura pe note si cu minime notiuni de baza ale compozitiei muzicale te rog din suflet piata asta e deja suprasaturata de oameni ca tine mai dute te rog si canta la alta masa cu tot cu „bomba” ta superstar….chiar nu te vezi…chiar nu vezi ca,cea ce crezi tu ca produci se cheama o copie mizerabila dupa 90% din piesele comerciale…faptul ca ai gasit loopmasters si vezi doamne legi si tu niste bucati gata facute nu te fac un producator ci din contra de fac un amator ipocrit,dar na vad ca incerci sa compesezi lipsa ta de talent cu diferite p**de care arata bine fizic si se omoara dupa atentie.In final pararea mea este:oamenii ca tine ar trebui sa dea bani publicului sa te asculte nu invers :)) asa ca te rog..lasa-ne dute in oltenia sau in alte judete putin mai ignorante si canta acolo mizeria ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.