„Eticheta regală”, lansare de carte în prezența Principelui Radu, la Timișoara. Când...

„Eticheta regală”, lansare de carte în prezența Principelui Radu, la Timișoara. Când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați să învețe despre eticheta regală. Curtea Veche Publishing lansează la Timișoara cel mai nou volum în colecția de cărți regale: “Eticheta regală” de Sandra Gătejeanu Gheorghe. Evenimentul va avea loc joi, 6 noiembrie, începând cu ora 12.30, la Cărturești (Str. Florimud Mercy nr. 7), în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu al României.  Alături de Alteța Sa Regală, va lua cuvântul Prof. Dr. Brindușa Armanca.

Sandra Gătejeanu Gheorghe împărtăşeşte din experienţa sa ca Director de Protocol al Casei Majestății Sale Regelui Mihai al României: “Este esenţial să înţelegem că eticheta nu e un concept perimat sau demodat […] Respectarea regulilor protocolare reprezintă oricând o condiţie pentru reuşita evenimentelor private sau a celor oficiale.”

“Volumul de faţă nu este un manual de stil.


El este un fel discret de a ne pune oglinda în faţă. Niciunul dintre noi nu se naşte cu eticheta în sânge. Nu este o rușine ori o crimă faptul că greşim în comportamentul faţă de noi înşine, faţă de ai noştri sau faţă de societate. Ruşine este să nu deschizi paginile unei astfel de cărţi şi să te încăpăţânezi să crezi, în ciuda evidenţei, că ai dreptate, refuzând să devii mai bun”, spune Alteţa Sa Regală Principele Radu al României. Cartea costă 45 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.