Europarlamentarul Maria Grapini şi-a deschis cabinet la Sânnicolau Mare. Cum a imitat...

Europarlamentarul Maria Grapini şi-a deschis cabinet la Sânnicolau Mare. Cum a imitat discursurile lui Bojin

7
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PC Maria Grapini şi-a deschis astăzi un al doilea cabinet după cel de la Timişoara. Aceasta a declarat că „sunt foarte bucroasă că am reuşit împreună cu echipa, că altfel nu se poate, să deschid un alt cabinet de europarlmentar la Sânnicolau Mare. Nu ştiu dacă a existat din câte ştiu eu vreun cabinet de europarlamentar în acest oraş, eu voi deschide unul şi în Logoj, desigur şi în Timişoara pentru că eu cred că oamenii din această zonă au nevoie de întâlnirea directă cu cei care îi reprezintă în Parlamentul European, au nevoie să îşi împărtăşească gândurile, problemele, chiar dacă nu toate sunt de competenţa unui europarlamentar”.

Legat de echipa de la Sânnicolau Mare, Grapini a spus că este mândră de cei care o compun şi a precizat că politica nu trebuie să fie abstractă, nu poţi să o faci de unul singur, ci trebuie să o faci cu oameni şi pentru oameni.

Pentru că totul să fie ca la carte, cabinetul a fost sfinţit şi de un preot ,iar legat de slujbă, Grapni a avut un moment de gen Titu Bojin şi a spus că „indiferent de ceea ce spunem sau facem atunci când nu ne vede nimeni e bine să nu uităm că ne vede Dumnezeu”.


Europarlamentarul a mai a subliniat din nou necesitatea unui venit stabil care să poată acoperi nevoile fireşti ale unei familii pentru ca ţara să meargă bine.

7 COMENTARII

  1. Dar cu ” Felix ” , cum ramane ? Tot nevinovat ? Tot victima a razbunarilor politice ? Esti penibila !
    Coana mare , …. , esti tare ca vata ! As vrea sa te aud vorbind in plenul parlamentului european intr-o limba de circulatie internationala la modul cursiv , dar fara sa te rastesti , cum faci de obicei . Asa , ca sa ma impresionezi . Poate sunt curiosi si alegatorii matale . Se poate ?
    In rest numai de bine .

  2. auzi la madam grafinni, ca vorbeste de Dumnezeu !? sunt curios daca atunci cand era secretara cu propaganda la BOB PCR de la Garofita tot asa vorbea !? rau suntem batuti de Domnu daca tot comonishtii ne conduc !

  3. toarasa grapini ni-o fo secretara de partid bob pcr cu propaganda nainte de ’89 la garofita si ne cam toca la cap cu morala si echitatia comunista. acu vad ca la batranete so fekut leberala sau consirvatore. io nu inteleg cand o mintit nainte sau acu? Doamne cum sa strica la cap uni cand batranesc.

  4. NICI NU STI CAT DE PENIBILA POTI SA FI.AI AJUNS SA VORBESTI DE DUMNEZEU?CHIAR NU-TI ESTE FRICA CA VA VENI O ZI IN CARE VEI DA SOCOTEALA?PREFACUTA,INCULTA.ASTEA SANT CALITATILE TESTOAREI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.