Exclus din PSD, Mircea Geoană e lăudat de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean....

Exclus din PSD, Mircea Geoană e lăudat de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean. De ce este acesta convins că fostul pesedist este indispensabil pentru politica din România

6
DISTRIBUIȚI

Sprijin neaşteptat pentru senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD după eşecul de la alegerile prezidenţiale.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a comentat astăzi că „Mircea Geoană este un om care înţelege jocul vestic şi care a fost unul din cei mai buni miniştri de externe ai ţării, dar care este total inadaptat jocului mizerabil al PSD. Cred că a-l învinovăţi pe Geoană şi nu pe Ghiţă sau Dragnea de pierderea alegerilor este o dovadă ca PSD nu a înţeles nimic după eşecul de la alegeri”.

Ardelean a mai comemntat şi că în dimineaţa aceasta i-am dat un telefon domnului Geoană şi i-am spus că „înţeleg situaţia prin care trece şi să îi doresc succes în orice demers va face în continuare şi cred poate sluji ţăii prin expertiza domniei sale şi poate fi o resusră bună pentru România.


Nu ştiu în ce măsură ca independent politic ca afiliat va continua, dar eu cred că PSD nu a înţeles nimic din tot acest context”.

Întrebat dacă un fost canididat la preşedinţie al PSD are loc în PNL, Ardelean a spus că „nu cred că problema este de apartenenţă, problema majoră în acest context este a aportul pe care oamenii importanţi şi educaţi care au servit România pot să îl aducă în continuare ţării”.

Senatorul PNL a mai spus că este sigur că Geoană va avea avea un viitor politic interesant, dar că este convins că în momentul acesta îşi va păstra funcţia de senator.

6 COMENTARII

  1. Asta inseamna o noua abordare a politicii: o abordare normala. Geoana este un om cu expertiza si experienta,trebuie recunoscut acest lucru. Coruptia si vechile metehne comuniste din psd (in frunte cu ponta) nu permit o politica normala.

  2. Daca tot ne conduce vestul, pentru ce va m-ai platim pe voi?
    Sunteti o gasca de profitori si hoti dovediti, inpreuna de l-a stinga l-a dreapta a-ti jefuit aceasta tara.
    Am avut si avem presedinti corupti, iar institutiile statului nu si-au
    facut datoria fiind si ele l-a rindu lor corupte, uitativa ce s-a intimplat cu resursele, padurile,industria, agricultura etc. si spune tot.
    Iar poporul traieste in saracie crunta, rusine s-a va fie.

  3. 1. pastor (echivalent,preot) si senator ??? deci e ca si cum noi l-am vota pe PS Paisie , nu? cati “acoperiti” din astia sunt in politica?
    2. neo protestantismul si liberallismul sunt in contradictie fundamentala . undeva ,fratele Ben-Oni minte : ori in biserica ori in politica.
    3.cand principiile unui om sunt intr-o asa de mare contradictie te uiti sa vezi care i-ar fi avantajele . eu in afara de avere nu vad altceva . RUSINE

    • Ce vrei sa spui Ionut? Neoprotestantii ar trebui interzisi in politica? Pentru ca alt argument nu ai adus impotriva senatorului Ben Oni Ardelean…decat ca e neoprotestant…mai bine oameni fara nici un fel de principii in politica nu? mai bine sa ne conduca toti nelegiuitii iar noi sa mergem la biserica si sa ne rugam nu? pai tocmai de asta avem clasa politica care o avem pentru ca multi nu ne-am implicat…dar ma gandesc ca sunteti unul din putinii romani multumiti de clasa politica romaneasca…daca nu vreti sa schimbati nimic…pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.