Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului: „E dureros că Timișoara nu are...

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului: „E dureros că Timișoara nu are infrastructura sportivă pusă la punct”. Ce spune despre Sala Polivalentă

1
DISTRIBUIȚI

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, este dezamăgită de faptul că la Timișoara infrastructura sportivă nu este pusă la punct. Ministrul se află astăzi în județul nostru, iar la primele ore ale dimineții Gabriela Szabo a ascultat ofurile a numeroși antrenori, sportivi și conducători de cluburi sportive, la Universitatea de Vest.

„În ceea ce privește infrastructura din Timișoara, primăria nu a pus bazele, nu a fost focusată de infrastructura sportivă. Timișoara este un oraș tânăr, copiii au nevoie de infrastructură sportivă, unde să vină să-și petreacă timpul liber. M-a mirat că Timișoara nu are o bază sportivă, primăria nu a fost preocupată de acest lucru, ținând cont de numărul mare de tineri din oraș, care au nevoie de ajutor. Mi se pare, să nu spunem rușinos, ca Timișoara să nu aibă infrastructura sportivă pusă la punct, e dureros pentru mine”, a spus Gabriela Szabo, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Recaș.

Ministrul Tineretului și Sportului a vorbit și despre Sala Polivalentă a Universității Politehnica, ce ar trebui să fie finalizată până anul viitor, pentru ca Timișoara să poată găzdui Campionatul European de Baschet Feminin.


„Banii îi avem, sunt alocați din fondul de rezervă, nu trebuie să rămânem în întârziere cu lucrările. Dacă nu vom mai putea organiza campionatul, vom ieși pătați, ar fi foarte rușinos pentru noi, mai ales că banii există”, a explicat Gabriela Szabo.

Ministrul a fost întrebat și despre posibilitatea realizării unui nou stadion la Timișoara, dar Gabriela Szabo a ținut să precizeze că Ministerul Tineretului și Sportului nu are un buget atât de mare care să susțină un astfel de obiectiv. „Îmi doresc foarte tare ca aici la Timișoara să avem un stadion, mai ales că la Timișoara, pe stadionul Politehnicii, am câștigat prima medalie. Ministerul Dezvoltării ar putea să ne ajute”, a precizat ministrul.

1 COMENTARIU

  1. TIMISOARA DOAMNA MINISTRU NU A PRIMIT ATITIA BANI CIT A PRIMIT CRAIOVA SI ALTE ORASE
    BANI PENTRU TIMISOARA S-AU DUS LA POMENILE ELECTORALE SI LA POPI CA SA POATA SA SLUJEASCA IN BISERICA IN FAVOAREA PSD

    BUCURESTIU S-A FOLOSIT DE GREVA PORNITA SI TRANSFORMATA IN REVOLUTIA DI 89 BENEFICI AU ALTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.