Găini vii și moarte, cu bileţele la gât pe care scrie „Eu...

Găini vii și moarte, cu bileţele la gât pe care scrie „Eu sunt Iohannis”,„Mi-e frică de dezbatere”, aruncate în curtea sediului ACL

1
DISTRIBUIȚI

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost aruncate, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff, păsările având la gât bileţele pe care scrie: „Eu sunt Iohannis”,”Mi-e frică de dezbatere”.

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care a avut o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

Echipele de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis au avut recent discuţii referitoare la participarea celor doi candidaţi la prezidenţiale la dezbateri electorale.

Vineri, echipele de campanie ale PSD şi ACL nu au ajuns la o înţelegere în legătură cu organizarea acestor dezbateri.


Social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Mai mulţi reprezentanţi ai ANSVSA, echipaţi cu combinezoane albe, mănuşi şi ciorapi din plastic, au venit, marţi, la sediul ACL, unde au strâns găinile împrăştiate prin curte şi le-au pus în saci şi containere.

Reprezentanţii ANSVSA au sosit la sediul ACL în jurul orei 12.30. Aceştia purtau echipament special, format din combinezoane albe, mănuşi şi ciorapi din plastic.

Ei au strâns găinile împrăştiate prin curte, punându-le în saci pe cele moarte şi în containere pe cele vii.

Foto: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.