Impact frontal, cu patru victime, în urma unei depășiri PERICULOASE. Cum s-a...

Impact frontal, cu patru victime, în urma unei depășiri PERICULOASE. Cum s-a întâmplat

2
DISTRIBUIȚI

Grav accident rutier, astăzi, pe drumul național 68, din cauza unui șofer inconștient. Două autoturisme s-au ciocnit frontal după ce şoferul unuia dintre acestea a intrat într-o depăşire periculoasă, scrie radioresita.ro. Patru persoane au fost rănite, însă cel mai grav este o femeie, care a fost proiectată în afara maşinii. Persoanele rănite au fost preluate de SMURD şi de o altă ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean din Reşiţa.


 „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce VD.V., în vârstă de 67 ani, conducea un autoturism, din direcţia Caraşova spre Anina, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sensul opus de către C.G., de 56 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, agent principal Ancuţa Cheţan pentru sursa citată.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Sursa foto: radioresita.ro

2 COMENTARII

  1. Cei dupa varsta de 50 de ani nu mai au abilitatea cum au avuto cand au luat permisul prima data si ar trebuie testati exp.vederea bolilele cardiace,vederea care se diminueaza cu trecerea timpul si multe altele dar la noi in tara lu papura voda nu avem aceste ideei sau mai bine zis o conducere acolo sus care sunt mult mai preocupati cu sefia lor sau buzunarele lor propii care promit doar in campaniile electorale si atat,accidente de acest gen o sa mai fie peste tot in tara dar nimenui nui pasa…..

  2. Am 77-de ani, conduc din copilarie, am carnetul din 1955, cred ca Km.parcursi ar ajunge imprejurul lumii!!
    Si anul acesta , am facut deja, peste 20.000-Km.in Europa, si o mare parte in Romania.Am parcurs Romania, dela Siret, Dobrogea,Bucuresti,Oltenia ,Ardealul si Maramuresul, fara probleme !!
    Scoateti din circulatie, masinile care nu sunt cumparate pe bani munciti, si soferii care conduc cu permise cumparate,
    si o sa vedeti cum se reduc accidentele de circulatie !!Nu conteaza atat varsta cat prostia, si fala, care merg in companie !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.