A început cel mai mare festival studențesc din țară, la Timișoara. Ce...

A început cel mai mare festival studențesc din țară, la Timișoara. Ce surprize îi așteaptă pe tineri

0
DISTRIBUIȚI

Acces gratuit la teatru, muzee, film, seminarii și workshop-uri de carieră, concursuri și expoziții inedite sau ecologizare. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile de care studenții și tinerii și Timișoara se pot bucura în cadrul unei noi ediții a Festivalului „Studențiada”, cel mai mare festival studențesc din România, care se desfășoară în 14 orașe simultan. Evenimentul a început astăzi, cu un flashmob dansat în holul Universității de Vest din Timișoara și cu o vizită la Muzeul Memorialul Revoluției.

Potrivit organizatorilor, studenții vor avea parte de o varietate de activități la care nu au acces în mod obișnuit, în principal din lipsa resurselor financiare, dar care pot transforma studenția într-o experiență memorabilă.


„Studenţiada este cel mai mare festival studenţesc organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în iîtâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor, precum şi de a le oferi o experienţă studenţească de neuitat”, transmit organizatorii, și anume Asociația Studenților în Științe Exacte din Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Uniunea Națională a Studenților din România.

Festivalul „Studențiada” se desfășoară până în data de 23 noiembrie. Programul complet al festivalului este disponibil AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.