Iubitorii de sporturi extreme mai pot aştepta. În ce stadiu se află...

Iubitorii de sporturi extreme mai pot aştepta. În ce stadiu se află procedurile făcute de Primăria Timişoara pentru construirea unui skate-park

0
DISTRIBUIȚI

Realizarea unui skate-park în urbea de pe Bega pare să fie o misiune imposibilă pentru autorităţile locale. Vă reamintim că parcul ar urma să aibă 1.500 de metri pătraţi şi să fie amenajat în Parcul Central, unde a mai existat în trecut un loc destinat amatorilor de sporturi extreme. Mai mult, în bugetul pe anul 2014 este prevăzută suma de 1 milion de lei pentru acest obiectiv, adică aproape 225.000 de euro.

Chiar şi aşa, autorităţile nu s-au apucat de treabă. Motivul este unul halucinant, firma care a câştigat licitaţia refuză să livreze un proiect în valoarea de 225.000 de euro.


La finele lunii aprilie, viceprimarul Traian Stoia informa că „noi am propus demult proiectul acesta. Un an a fost amânat, în acest an s-a bugetat din nou, la o sumă puțin peste un milion de lei, însă din cauza indolenței și incompetenței din partea Direcției de Mediu până acum nu s-a mișcat aproape nimic, în afara unor explicații, că proiectantul care a câștigat licitația a făcut ce a vrut… El a propus să se facă la patru milioane și ceva de lei, acum la două milioane și ceva de lei, dar noi ne împiedicăm ca și când ăia construiesc, că ei au banii… Banii sunt la noi, ei trebuie să ne dea un proiect”.

Ei bine, deşi la acel moment autorităţile ameninţau cu rezilierea contractului, acest lucru nu a avut loc. Mai mult, nici predarea proiectului la suma cerută nu a avut loc. Legat de noul skate-park, şeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara ne-a spus că „aşteptăm să primim proiectul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.