Lorena Rusovan, femeia care a salvat sute de copii abuzați sexual, vine...

Lorena Rusovan, femeia care a salvat sute de copii abuzați sexual, vine în această seară la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-235474120">

Lorena Rusovan, femeia care a salvat sute de copii abuzați sexual în această seară, de la ora 20.00, la PRESSALERT LIVE, direct din studioul HDV. Lorena Rusovan conduce un centru de plasament, “Casa Debora”, din comuna Giarmata, judeţul Timiş, unicul din ţară care se ocupă de îngrijirea copiilor abuzaţi. Aici, fetiţele au parte de găzduire, hrană, îngrijire medicală şi, cel mai important lucru, educaţie.

Urmăriți ediția din această seară a PRESSALERT LIVE pentru a afla cum a renunțat Lorena Rusovan la o carieră de inginer, pentru a-și dedica viața micuților pentru care copilăria s-a transformat într-un coșmar din cauza adulților, aflați poveștile cutremurătoare ale unor fetițe abuzate la vârste fragede și cum a reușit coordonatoarea centrului să îi ajute pentru a avea, din nou, o viață normală.

Urmăriți emisiunea în direct pe  www.pressalert.ro, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

Foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.