Mandinga „a unit dreapta cu stânga”, la concertul din Timişoara. Ce apel...

Mandinga „a unit dreapta cu stânga”, la concertul din Timişoara. Ce apel le-a transmis spectatorilor GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-209318524">

Recitalul susţinut de formaţia Mandinga joi seara, la deschiderea sezonului de distracţie din Scottish Pub a adunat în faţa scenei amplasate în pub-ul din Piaţa Unirii câţiva fani înrăiţi ai formaţiei a cărei solistă e Elena Ionescu, care au savurat pe deplin show-ul formaţiei. Încă de la început, trupa a iniţiat un dialog cuprinzător cu fanii înghesuiţi în faţă, iar o clientă mai norocoasă a avut chiar prilejul să cânte la microfon una din piesele incluse în playlist-ul serii. Urechile celor prezenţi au avut prilejul să asculte hituri ca „Soarele meu”, „Zaleilah” sau „Ce poveste“ (cel mai nou single al formaţiei).

La un moment dat, solista Elena a reuşit să unească „dreapta“ cu „stânga“. Din fericire n-a fost vorba de politică, ci de indicaţii preţioase transmise tinerilor aflaţi la faţa locului în ceea ce priveşte paşii de dans care trebuiesc executaţi la orice spectacol Mandinga: „doi, trei, patru cinci, la dreapta….doi, trei patru, cinci…la stânga“. Recitalul pus la cale de Elena Ionescu (voce), Chupi – Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach – Valentin Andrei Zachar (saxofon) şi Tony (trombon) a fost destul de scurt şi nu s-a lăsat cu bis-uri. Imediat după concertul Mandinga, rezidenţii casei, Vali Florea şi Alex Icleanu s-au pus pe treabă, amestecând cu talent beat-uri diverse, spre uşurarea multora dintre cei prezenţi, care n-au gustat prea tare ritmurile latino etalate de invitaţii speciali ai nopţii, Mandinga.
Foto: Cimil Cosmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.