Motivul HALUCINANT pentru care un tânăr a furat un buletin de vot....

Motivul HALUCINANT pentru care un tânăr a furat un buletin de vot. Cum a justificat gestul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-254431037">

„Dacă mă duceți cu mașina la secție, mă și aduceți tot cu mașina acasa? Și cu salvarea e bine, dar să nu vin pe jos” – asta le-a spus polițiștilor Marian Mutu, tânărul care a furat un buletin de vot din secția de votare de la Liceul „Ion Vidu” din Timișoara.

În vârstă de 26 de ani, student la Universitatea Tibiscus, tânărul a mers cu gândul să voteze, dar nu a plecat cu mâna goală din secția de votare, ci cu un alt buletin de vot, pe care l-a luat de pe masă. „Nici nu a știut că nu este voie. Eu am votat, după care am luat un alt buletin să scriu pe el Chuck Norris și alte nume, așa la mișto, ca să pun pe Facebook. Eu chiar am ieșit cu buletinul de vot în mână, nici nu l-am ascuns”, ne-a explicat acesta.

Vorbăreț și cu zâmbetul pe buze, Marian ne-a mai explicat că nu a dormit toată noaptea și că plănuia să mănânce, dar înainte a trecut pe la Liceul „Ion Vidu” să voteze. „Nu am dormit toată noaptea. Mi s-a făcut foame, dar înainte să merg să mănânc am trecut pe la Ion Vidu să votez. Acum chiar nu mai apuc să mănânc pentru că mă duc la Poliție”, ne-a explicat tânărul.

Marian Mutu este din Orăștie și a fost student și la Facultatea de Construcții, dar s-a lăsat pentru că nu a făcut față. „Am înghețat anul pentru că nu am făcut față, dar m-aș întoarce să o termin. Acum sunt student la Tibiscus”. În cele din urmă, tânărul a fost luat de polițiști și condus la Secția 2 Poliție din Timișoara. Pe numele său va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.