Oportunitate inedită pentru studenți: burse pentru a studia efectele consumului de bere....

Oportunitate inedită pentru studenți: burse pentru a studia efectele consumului de bere. Cum poți participa

0
DISTRIBUIȚI

Studenții din Timișoara sunt invitați să participe la un program național de cercetare, în cadrul căruia pot obține burse în valoare totală de 150.000 de lei. Programul este organizat de Centrul de Studii pentru Bere, Sănăte și Nutriție.

Cercetările vizează efectele consumului moderat de bere – un domeniu inedit în România, care rezervă multe surprise, susțin reprezentanții instituției. Potrivit nutriționiștilor, un consum moderat de bere înseamnă 660 ml/ zi pentru bărbați și 330 ml/zi pentru femei.

Pot aplica pentru obţinerea de burse studenţii aflaţi în an terminal la orice specializare de natură științifică sau masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, cu condiţia să aparțină unor centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România (studenţii la medicină pot aplica începând cu anul 4).


Aplicanţii trebuie să aibă de un coordonator de proiect cel puţin asistent universitar sau cercetător ştiinţific

Perioada de depune a aplicaţiilor este până 31 ianuarie 2015. Formularele de înscriere se pot solicita la Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, la adresa de mail centru@beresanatatenutritie.ro sau accesând pagina de web www.beresanatatenutritie.ro, secţiunea “Burse de cercetare”.

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii științifice şi diseminarea informaţiilor în domeniu în rândul comunității medicale și a publicului larg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.