Pagube de 70.000 de euro la Danyflor, după incendiul de la începutul...

Pagube de 70.000 de euro la Danyflor, după incendiul de la începutul lunii. Ce spune Ionel Puşcaş despre „asociațiile pentru gălăgie și opoziție”

1
DISTRIBUIȚI

Adăpostul canin de la Danyflor îşi revine după incendiul din urmă cu câteva săptămâni care a mistuit o parte din acoperiş şi în urma căruia au murit nu mai puţin de 40 de câini. Cu toate că şeful Danyflor Ionel Puşcaş dădea asigurări că nu e vorba de pagube semnificative, şeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, Adrian Bere, susţinea că firma ar putea fi descalificată din licitaţia pentru contractarea unui operator care să gestioneze populaţia canină din urbea de pe Bega, asta dacă societatea nu ar mai întruni condiţiile prevăzute în contract ca urmare a incendiului.

Contactat de Pressalert.ro, Puşcaş a afirmat că „am estimat pagubele. Sunt undeva la 70.000 de euro.


Momentan am refăcut 60,70 la sută. Am terminat acoperişul, zidurile şi de mâine trecem la amenajarea interiorului”.

Recent în presa locală au apărut nişte informaţii conform cărora asociația K-9 Angels, din Marea Britanie, ar fi strâns peste 13.000 de lire pentru a ajuta Danyflor. Legat de acest subiect Puşcaş susţine că „nu am citit nimic şi nu ştiu nimic, dar când şi dacă o să primesc, o să vă anunţ”. Cât despre sprijin din partea asociaţiilor locale de protecţie a animalelor, Puşcaş a spus că „sunt multe poveşti, dar nu au cu ce, ei nu dispun de fonduri sunt doar nişte asociaţii mai mult pentru gălăgie şi de opoziţie”.

1 COMENTARIU

  1. Buna nada pt. donatori.Ce dragut ! Niste hardughii imputite,la care au ars acoperisurile,valoreaza atat….Dar….cu cat se plang mai mult,cu atat primesc mai mult. Si nu,nu de la asociatiile sarace din TM,care au saracit adunand caini de pe strazi,ingrijind,hranind,sterilizand,etc.Nuuuu….ele sunt de dispretuit pt. ca din putinul lor nu ingrasa monstrul numit danyflor. Bere ? Bere zice ca Danyflor poate fi descalificat la licitatie ? Hahaha….un alt carlig aruncat in botul fraierilor care sar cu banii….pe care bietul Puscas nici nu i-a cerut,nici nu stie ca i-a primit ))))) Rusine….scarba….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.