PANICĂ pe o stradă din Lugoj: o mașină a luat foc în...

PANICĂ pe o stradă din Lugoj: o mașină a luat foc în mers și a ars aproape în totalitate. Ce suspectează pompierii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1767526558">

O mașină a fost distrus aproape în totalitate după ce a luat foc pe o stradă din Lugoj. Incidentul a avut loc în această după-amiază, iar oamenii aflați în zonă au fost cei care au sunat la 112 după ce au observat că mașina este cuprinsă de flăcări. Un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului și a stins incendiul. Autoturismul a avut de suferit, fiind distrus în proporție de 70%. Martorii spun că atât șoferul, cât și pasagerii au sărit imediat din mașină, pentru că automobilul a luat foc în mers.

„Pompierii au intervenit la stingerea incendiului și vor face și cercetări pentru a stabili cauza incendiului. Cel mai probabil mașina s-a aprins de la un scurt circuit”, a declarat pentru Redeșteptarea dispecerul ISU Timiș. Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incendiul și care sunt pagubele suferite. Ford-ul a fost mutat din mijlocul străzii de o echipă de tractări auto.

incendiu-masina-lugoj-huniade-unic-foto-redesteptarea-2014-3

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.