Pianistul Teo Milea, la PRESSALERT LIVE, despre societatea românească: „Normalitatea la noi...

Pianistul Teo Milea, la PRESSALERT LIVE, despre societatea românească: „Normalitatea la noi este o chestiune de avangardă” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un stat în care oamenii ar trebui să îşi asume răspunderea pentru faptele lor, unde oamenii ar trebui să fie uniţi şi să înţeleagă că unitatea unui popor e forţa sa – aşa consideră pianistul Teo Milea că ar trebui să arate România normală.

Prezent în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Milea a spus că nu deţine un televizor şi că nici nu ascultă posturi de radio unde se dezbat teme politice.

Chiar şi aşa, pianistul a susţinut că „mă duc la vot, mi se pare că e un drept pe care îl am prin lege. Dacă nu aş avea dreptul să votez, m-aş ofusca la modul fantastic, poate într-o zi nu îl mai am”.

Vorbind despre valorile româneşti pe care statul nostru a uitat să le promoveze, Milea a spus că indolenţa este cea care ne împiedică să evoluăm.

„În toate drumurile mele internaţionale întâlnesc români de un nivel genial”, a declarat pianistul, care a afirmat şi că „a doua limbă oficială la Sillcon Valley e româna”.


Oferind ca exmplu protestele din Ungaria împotriva introducerii taxei pe internet, Milea a spus că poporul nostru are nevoie de unitate.

Ținând cont de faptul că lucrurile normale pe care le-a enumerat sunt atât de rare la noi, artistul a rezumat opinia sa despre România asfel: „normalitatea la noi este o chestiune de avangardă”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.