Pianistul Teo Milea și jurnalistul Zoltan Varga, invitați în această seară la...

Pianistul Teo Milea și jurnalistul Zoltan Varga, invitați în această seară la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timișorean Teo Milea și jurnalistul Zoltan Varga sunt invitați astăzi, la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE. Vom discuta despre primul album solo al pianistului, despre următorul său disc, despre ce înseamnă să fii muzician în România zilelor noastre, despre particularitățile scenei muzicale timișorene și multe altele.

Unul dintre cei mai de succes muzicieni din Timişoara, Teo Milea și-a început activitatea muzicală în urmă cu 26 de ani. A trecut treptat de la improvizație la compoziție, iar în iulie 2012 a lansat primul album de compoziții proprii, intitulat „Pe clape albe …şi negre“ (On white …and black keys). De la lansarea albumului artistul


Pianistul timişorean concertează în Austria şi Germania VIDEO" href="http://www.pressalert.ro/2014/11/teo-milea-piesele-noi-se-vor-regasi-povestile-publicului-meu-pianistul-timisorean-concerteaza-austria-si-germania-video/" target="_blank">a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania
, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. Toată creația sa este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă. În ceea ce priveşte următorul său album, Teo pregăteşte o surpriză fanilor săi.

Alături de Teo Milea, în studio se va afla şi jurnalistul Zoltan Varga. Urmăriți emisiunea în direct pe  www.pressalert.ro, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.