PNL Timiş, atac dur la final de campanie „PSD a mobilizat directorii...

PNL Timiş, atac dur la final de campanie „PSD a mobilizat directorii de școli și a pregătit 100.000 de lei pentru a cumpăra votul studenţilor”. Cum răspund PSD și Inspectoratul Școlar Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Un ultim atac dur la adresa PSD Timiş a fost făcut de şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Robu a declarat că „am aflat că PSD în disperarea în care se află că va pierde alegerile prezidenţiale a organizat o întâlnire cu directorii şcolilor din Timişoara să îi mobilizeze la campanie. Noi PNL nu am încălcat niciodată legea să facem politică sau să implicăm directorii de şcoli în campanii electorale. Cer PSD să îi respecte ca şi directori indiferent de cine sunt numiţi. Avem semnale că PSD pregăteşte fraudarea alegerilor acolo unde este posibil să o facă. Vreau să spun un singur lucru, să nu îndăzneasă pentru că avem o asemenea mobilizare anti-fraudă în tot judeţul cum nu s-a făcut niciodată. Să aibă grijă că nu cred că vor ca locurile din puşcării care vor fi eliberate de prin aministie să fie ocupate de unii din concetăţenii noştri din judeţul Timiş care s-ar lăsa implicaţi în fraude electorale”.

Marian Vasile, secretar executiv al PNL Timiş, şi şef de campanie a spus că „PSD a pregătit 100.000 de lei pentru a cumpăra votul studenţilor” şi alte sume de bani pentru a cumpăra reprezentanţii din secţiile de votare. „Furtul masiv va avea loc între orele 20.00 şi 23.00, la finalul votului, la fel ca şi la deshiderea urnelor”,a mai declarat Vasile. Acesta a menţionat că PNL va monitoriza intrările în oraş şi va urmări toate maşinile care aduc votanţi din alte zone.


Nu numai atât de Vasile spune că la nivel naţional PNL face un soft care va detecta votul multiplu.

„PSD încearcă să anuleze acum 60.000 de voturi ale noastre la nivel naţional”, a declarat spus Vasile. Acesta a spus că PNL nu va avea milă şi că se vor face plângeri penale împotriva celor care încalcă legea.

Legat de acuzele PNL, Lucian Ursuleţu, purtător de cuvânt al PSD Timiş a comentat, ironic, că „domnul Marian Vasile, cel care s-a autoproclamat marea speranţă a politicii din Timişoara, minte ca de obicei. Poate liberalii vor număra autocarele pe care le trimite Falcă de la Arad şi Frunzăverde de la Caraş. Legat de complexul studenţesc şi de cumpărarea de voturi, domnul Marian Vasile, cu ultimele forţe pe care le mai are, să se ocupe bine de agenţia de ştiri politice pe care a înfiinţat-o în sediul PNL Timiş. Agenţia sa de ştiri politice este o nouă minciună a lui Marian Vasile. Practic în sediul PNL este un call-center, cei care activează acolo îi sună pe timişoreni şi se recomandă ca fiind de la agenţia de ştiri politice şi îi întreabă cu cine votează”.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că nu a auzit ca PSD-ul să fi convocat o astfel de întâlnire cu directorii de școli. „Eu nu știu așa ceva, pe mine nu m-a convocat nimeni și nici nu am auzit ca alți directori să fi fost convocați. Nu cred că PSD-ul a organizat o astfel de întâlnire, dar dacă i-ar fi convocat, cred că nu erau invitați în calitate de directori, ci de cetățeni. Domnul Nicolae Robu să vină cu dovezi, dacă știe ceva”, a precizat Aura Danielescu.

2 COMENTARII

  1. Stimati Timioreni, luati act de ceea ce va dicteaza sufletul privind votul de maine 16.11.2014, dar sa nu va lasati manipulati de ceea ce spune primarul Robu, eu personal la primul tur ma-m prezentat la vot si spre surprinderea mea dl. Dinulescu( mana dreapta a primarului Robu cu, care isi petrece vacantele in strainatate), unul din marii lideri PNL caruia i-au fost incredintate majoritatea contractelor acestui oras si care este administratorul firmei DINU INSTAL Timisoara, s-a prezentat in calitate de lider, pentru a-si exercita dreptul la vot, insotit de 5 masini si un autobuz cu votanti. Asta se intampla intr-o localitate de langa Timisoara. Exemplele pot continua si cu alti lideri ai PNL.

  2. cred ca cel ce se intituleaza ,,anas” are grave probleme cu limba romana asa ca pentru mine este foarte clar ce hram poarta. sa se abtina de la comentarii pana nu va stapani limba romana. nu sunt un simpatizant robu, dar din doua rele il vom alege pe cel mai mic si acesta nu va fi d-l Copy Paste

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.