În PNL Timiş, numai lapte şi miere, asigură Robu. Ce spune despre...

În PNL Timiş, numai lapte şi miere, asigură Robu. Ce spune despre ipoteza de a conduce partidul alături de rectorul UVT, Marilen Pirtea

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1577340919">

Pace, armonie şi iubire – acestea par să fie sentimentele care guvernează noul PNL Timiş, format din vechiul PNL şi PDL. Vineri, primarul Nicolae Robu, copreşedinte al PNL Timiş a spus că pentru a se cunoaşte mai bine membrii PDL şi cei ai PNL au petrecut o seară împreună, în cadrul unei mici petreceri care a avut ca scop sărbătorirea victoriei candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Ioahnnis.

Deşi a admis că e nevoie de puţin timp pentru ca cele două partide să devină la propriu unul, Robu susţine că lucrurile merg pe calea ce bună. Întrebat dacă episodul desemnării consilierului local Simion Moşiu ca şi posibil succesor al pesedistului Traian Stoia la funcţia de viceprimar al Timişoarei, desemnare făcută de PDL fără consultarea PNL va afecta bunele relaţii, Robu a spus că „s-a trecut foarte uşor peste acel moment în termenii pe care i-am spus, nu am mai discutat săptămâna aceasta, nu a fost un subiect care să bulverseze PNL, a fost un episod care ar fi fost bine să nu apară, dar nu a fost unul cu gravitate în el care să creeze vreo problemă”.

Legat de ipoteza că rectorul UVT Marilen Pirtea ar purea fi noul succesor al fostului şef la PDL Timiş Constantin Ostaficiuc şi implicit copreşedinte al PNL Timiş, Robu a spus că „eu nu am avut nicio discuţie cu cineva din PNL, eu nu o cunosc, m-am întâlnit cu domnul Marilen Pirtea, dar nu ştiu care ar fi opţiunea colegilor proveniţi din PDL, noi avem nişte reguli care stabilesc limpede că funcţiile care se vacantează vor fi stabilite de componenta PNL în cadrul căreia apar aceste vacantări”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.