Ponta, despre afirmaţia că ICCJ îi va da verdict nefavorabil lui Iohannis:...

Ponta, despre afirmaţia că ICCJ îi va da verdict nefavorabil lui Iohannis: Era campanie, îmi pare rău de multe lucruri spuse atunci

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine afirmaţia făcută în urmă cu câteva săptămâni potrivit căreia ICCJ îi va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis, el precizând că a fost făcută în campania electorală şi că îi „pare rău” pentru multe lucruri pe care le-a spus atunci, scrie Mediafax. „Era campanie. Îmi pare rău de multe lucruri pe care le-am spus în campanie şi acum încerc doar, repet, să înţeleg.


Şi aşa cum am învăţat din victorii, o să învăţ şi din înfrângeri”, a spus Ponta.

Ponta a susţinut că acum e important ca PSD să demonstreze că lucrurile spuse în campanie referitoare la renunţarea la cota unică, majorarea taxelor şi impozitelor, desfiinţarea DNA, au reprezentat „minciuni”.

„Acum important este să asigurăm o guvernare bună şi eficientă aşa cum am făcut-o deja şi, mai ales că s-au terminat aleegrile, să demonstrăm că tot ceea ce s-a spus în campanie – şi în campanie se spun multe lucruri – şi anume că renunţăm la cota unică – nu renunţăm, nu s-a pus niciodată problema, dar acum avem ocazia să dovedim că a fost o minciună”, a spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.